Ron Dijkstra

Network consultant

Bij Quality staat ontwikkeling centraal. Ron heeft persoonlijk ervaren dat zijn ontwikkeling stagneerde en hij niet verder kon groeien in de richting die hij voor ogen had. Via zijn netwerk is hij in contact gekomen met Quality en de manier waarop wij werken en begeleiden sprak hem meteen erg aan. Quality hecht namelijk veel waarde aan de interne ontwikkeling van haar medewerkers en stimuleert dit met vrijheid en autonomie. Jij bepaalt jouw stip en Quality faciliteert hierin. Dit was een belangrijke motivatie voor Ron om voor Quality te kiezen.

Als lid van team Quality krijg je de vrijheid om je te ontwikkelen in de richting die jou interesseert, uiteraard binnen de kaders van het bedrijf. Ron geeft aan dat hij zijn persoonlijke roadmap kan opstellen met wat hij wil leren en binnen welke termijn. “Je wordt enorm gestimuleerd om jezelf te blijven ontwikkelen, maar wel op jouw eigen tempo. Natuurlijk verwachten ze wel dat we onze certificeringen bijhouden, maar daarnaast kun je, afhankelijk van je groei, doorgroeien naar een andere functie of jezelf verder specialiseren.”

“Ik waardeer de professionele en niet-hiërarchische bedrijfscultuur bij Quality.”

Quality zoekt mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen en hun kennis willen verbreden. Dit sluit perfect aan bij Ron, die graag zijn kennis op het gebied van automatisering wil uitbreiden. Met deze kennis wil hij binnen Quality een kennisbank opzetten om alle opgedane kennis te bundelen. Ron waardeert de professionele en niet-hiërarchische bedrijfscultuur bij Quality. Medewerkers genieten van veel vrijheid en hebben inspraak. Quality vraagt regelmatig om input van haar medewerkers en luistert oprecht naar hun suggesties. Zo heeft hij samen met collega William een project kunnen opzetten voor het organiseren van technische evenementen.

“Het is een bedrijf waar collega’s elkaar ondersteunen en waar de focus ligt op persoonlijke groei en technische ontwikkeling. Voor mij is dit een perfecte match en ik ben dankbaar dat ik de kans heb gekregen om bij Quality te werken.”

Ben je enthousiast geworden?

Wil je ook graag onderdeel uitmaken van Quality?

Bekijk alle vacatures
11