Security architect: Ontdek de uitdagende wereld van cyber security

Ontdek de dynamische rol van security architect bij Quality: uitdagende projecten, groei en topvoordelen. Bouw mee aan een veilige digitale toekomst.

In de steeds veranderende digitale wereld is de rol van een security architect essentieel voor het waarborgen van de veiligheid en integriteit van digitale activa. Bij Quality begrijpen we het belang van deze rol en zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van geavanceerde beveiligingsoplossingen die onze klanten helpen hun operationele risico’s te verminderen. Als je gepassioneerd bent over cybersecurity en een belangrijke impact wilt maken, is de functie van security architect bij Quality wellicht de perfecte volgende stap in jouw carrière.

Wat doet een security architect?

Een security architect bij Quality speelt een cruciale rol in het ontwerpen van robuuste cybersecurity infrastructuren die organisaties beschermen tegen digitale bedreigingen. Deze functie vereist niet alleen een diepgaande kennis van netwerk- en databeveiliging, maar ook de vaardigheid om complexe vereisten te analyseren en om te zetten in effectieve beveiligingsstrategieën. Bij Quality ben je verantwoordelijk voor het leiden van projecten vanaf het conceptuele stadium tot de implementatie, waarbij je ervoor zorgt dat onze oplossingen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Stakeholder management en communicatie zijn eveneens belangrijk in deze rol. Als security architect werk je nauw samen met klanten om hun behoeften te begrijpen en hen te adviseren over de beste beveiligingspraktijken. Daarnaast speel je een sleutelrol in het creëren van technische architectuur roadmaps die de richting aangeven voor toekomstige beveiligingsinitiatieven.

Ten slotte is het vermogen om kennis te delen en samen te werken met andere professionals binnen Quality cruciaal. Door de nauwe samenwerking met andere domein en solution architecten, zorg je ervoor dat ons team altijd voorop loopt in de nieuwste cybersecurity technologieën en methoden.

Essentiële vaardigheden en certificeringen voor een succesvolle security architect

Om succesvol te zijn als security architect bij Quality, is een solide achtergrond in cybersecurity essentieel. Dit omvat niet alleen een relevante opleiding op HBO/WO-niveau, maar ook certificeringen zoals TOGAF, SABSA, CISSP, CISM, of CCNP Security. Deze kwalificaties tonen aan dat je een grondige kennis hebt van beveiligingsrisico’s en analyses, en bekend bent met essentiële technologieën zoals threat Intelligence, SOC, SIEM, SOAR, en CASB.

Ervaring speelt ook een belangrijke rol. Kandidaten moeten minstens vier jaar werkervaring hebben in een vergelijkbare rol, waarbij ze hebben bewezen dat ze zowel nieuwe als bestaande IT-beveiligingsoplossingen kunnen ontwerpen. Kennis van Architectuur Frameworks zoals TOGAF en/of SABSA is een pré, aangezien deze de basis vormen voor het ontwikkelen van gestructureerde en effectieve beveiligingsarchitecturen.

Bovendien wordt van een security architect verwacht dat hij of zij een proactieve benadering heeft in het leren over de nieuwste beveiligingstrends en technologieën. Bij Quality moedigen we voortdurende professionele ontwikkeling aan om ervoor te zorgen dat ons team uitgerust is met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om onze klanten de beste beveiligingsoplossingen te bieden.

De voordelen van werken als security architect bij Quality

Bij Quality is het niet alleen onze missie om klanten te beschermen tegen digitale dreigingen, we zijn ook toegewijd aan het welzijn en de groei van onze medewerkers. Als security architect bij Quality kun je rekenen op een competitief salaris dat begint bij € 5.500, afhankelijk van je ervaring en kennis. Daarnaast bieden we een contract voor onbepaalde tijd en een 100% premievrije pensioenregeling, waardoor je netto meer overhoudt.

We begrijpen dat professionele ontwikkeling essentieel is voor het behouden van top talent. Daarom bieden we uitgebreide opleidings- en studiemogelijkheden, inclusief een jaarlijks studiebudget van € 3.500,- en 5 studiedagen, waarmee je zowel je technische vaardigheden als je professionele carrière kunt ontwikkelen. Daarnaast ondersteunen we je persoonlijke ontwikkeling met coaching en mentorprogramma’s die gericht zijn op jouw individuele groei.

Quality biedt ook een reeks extra voordelen die het dagelijks leven van onze werknemers verrijken. Van een leaseauto (of mobiliteitsvergoeding) tot een laptop en iPhone voor zakelijk gebruik; we zorgen ervoor dat je over de middelen beschikt om succesvol te zijn in jouw rol. Ons kantoor beschikt bovendien over een sportschool en we bieden een bedrijfsfitness-regeling aan, zodat je jouw fysieke gezondheid kunt onderhouden.

De Quality cultuur is er een van samenwerking en plezier. We organiseren regelmatig kennissesies, vrijdagmiddagborrels, bedrijfsuitjes, en hebben zelfs een game room. Deze activiteiten dragen bij aan een hechte gemeenschap binnen ons team, waar iedereen elkaar ondersteunt en samen successen viert.

Persoonlijke en professionele ontwikkeling bij Quality

Bij Quality staat jouw carrière centraal. Of je nu interesse hebt in consultancy, architecture, of je wilt specialiseren in security, cloud, of automation; jij bepaalt zelf jouw koers. We bieden een persoonlijke roadmap die afgestemd is op jouw ambities, waarbij we zowel de ontwikkeling van technische vaardigheden als persoonlijke kwaliteiten faciliteren.

Dankzij onze focus op doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling, kun je bij Quality een steile leercurve verwachten. We helpen je om uitdagingen aan te gaan, nieuwe vaardigheden te leren, en je volledige potentieel te bereiken. Onze aanpak zorgt ervoor dat je niet alleen excelleert in je huidige rol als security architect, maar ook voorbereid bent op toekomstige kansen binnen het bedrijf. Door onze nadruk op teamwerk, vind je niet alleen voldoening in je werk, maar groei je ook als professional en als persoon.

Bij Quality zijn we ervan overtuigd dat onze medewerkers het hart van ons succes vormen. Als security architect maak je deel uit van een toegewijd team dat streeft naar het creëren van een veiligere digitale wereld. Wij bieden je de kans om te werken aan uitdagende projecten, waarbij je jouw vaardigheden kunt toepassen en verder kunt ontwikkelen.

Werken bij Quality betekent ook dat je deel uitmaakt van een gemeenschap die waarde hecht aan integriteit, innovatie, en samenwerking. We moedigen je aan om buiten de gebaande paden te denken en je ideeën te delen, zodat we samen kunnen groeien en onze doelen kunnen bereiken.

Start jouw carrière bij Quality!

Als je klaar bent voor de volgende stap in je carrière en je passie voor cybersecurity wilt inzetten binnen een bedrijf dat innovatie en persoonlijke groei hoog in het vaandel heeft staan, nodigen we je uit om meer te ontdekken over de mogelijkheden bij Quality. Sluit je aan bij ons team van getalenteerde professionals en maak een verschil in de wereld van digitale veiligheid.

Ben je geïnteresseerd in de functie van security architect of wil je meer weten over werken bij Quality? Neem dan contact op met Rob Leeuwis, onze recruiter, voor meer informatie of solliciteer direct op onze website. Laten we samen groeien en een veiligere digitale toekomst bouwen.

12