Danny Weijts

Security Consultant

Danny is sinds 2022 bij Quality werkzaam en het bevalt hem erg goed. Hij maakte kennis met de organisatie via Björn Timmer die vanaf juli 2020 bij Quality werkzaam is. Danny en Björn waren collega’s van elkaar bij hun oude werkgever. Daarnaast heeft Danny de organisatie meermaals online voorbij zien komen. ”Ik keek naar een interview met Lemar Biekman en dacht; wat een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf.”

Het was tijdens een etentje dat Björn hem vertelde over zijn ervaringen binnen Quality. Wat Danny erg aansprak in zijn verhaal was de manier waarop er binnen Quality gewerkt wordt, de aandacht voor de medewerkers en doorgroeimogelijkheden. Wat daarop volgde was een goed en fijn gesprek met Quality, wat hem het vertrouwde gevoel gaf wat nodig was om de overstap te maken. En dat na ruim 13 jaar voor dezelfde werkgever te hebben gewerkt.

Wat Danny fijn vindt binnen Quality is het werken op projectmatige basis. Verder geeft hij aan dat zijn collega’s binnen Quality over de juiste kennis beschikken. ”Als je wilt sparren kan je bij je collega’s terecht.” Niet alleen om te sparren overigens, want aan de nodige ontspanning onder elkaar wordt ook gedacht. Zo heeft met veel collega’s kennis gemaakt via onze Quality familiedag. Een evenement waar Danny uiteraard van de partij was met zijn gezin. ”Leuk dat je elkaar beter kan leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje.’’

''De doorgroeimogelijkheden zijn eindeloos, iets waar ik al een langere tijd naar op zoek was.’’

Middels roadmap gesprekken brengt Quality de ambities in kaart en waar zij zichzelf over 3 jaar zien staan. Aan de hand van deze persoonlijke roadmap wordt gekeken welke hard en soft skills ervoor nodig zijn om het doel te behalen. ”Ik vind het fijn dat deze aandacht en doorgroeimogelijkheden worden geboden vanuit het bedrijf. Zelf ambieer ik namelijk een rol als Security Architect. Door de juiste begeleiding hoop ik dit sneller te kunnen bereiken!’’

Daarnaast bezit Danny natuurlijk leiderschap, neemt verantwoordelijkheid en krijgt energie van samenwerken met collega’s. Hij toont ondernemerschap binnen projecten bij klanten, durft lef te tonen en gunt anderen ook hun succes. Deze eigenschappen hebben ertoe geleid dat hij nu officieel werkt als Security Consultant vanuit onze projectenorganisatie bij verschillende opdrachtgevers.

Ben je enthousiast geworden?

Wil je ook graag onderdeel uitmaken van Quality?

Bekijk alle vacatures
11