Over Quality

Werken onder architectuur is diep geworteld in onze organisatie

Wat doen wij?

Wij geloven in de kracht van ieder individu.

Quality is een onafhankelijk IT-consultancybureau met ruime ervaring op het gebied van onder andere Architecture, Networking, Cloud, Cyber Security en Critical Infrastructure. We bieden expertise aan op strategisch, tactisch én operationeel niveau.

Wil je je graag richten op één opdrachtgever of hou je van vastigheid? Geen probleem! Of ben je juist op je best wanneer je meerdere opdrachtgevers kunt ondersteunen met hun IT- vraagstukken? Ook dat is mogelijk! Want flexibiliteit staat bij ons voorop, omdat we geloven dat jouw manier van werken ons allemaal vooruithelpt.

Het allerbelangrijkste is dat jij je comfortabel voelt bij de richting die jij op wilt gaan. Wij geloven namelijk in de kracht van ieder individu.

Quality in beeld

Benieuwd naar meer? Bekijk onze video’s

Ondernemend gedrag is onze kracht

Wij geven jou de ruimte om ondernemend gedrag te vertonen

Wij geloven namelijk dat ondernemend gedrag bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van zowel onze collega’s als ons bedrijf. Wij geven je graag de kans om je eigen ideeën en kansen te ontdekken en te benutten. Of het nu gaat om het starten van een eigen project of het ontwikkelen van een nieuwe dienst binnen Quality, jij hebt de touwtjes in handen. Wij stimuleren en ondersteunen jou in het nemen van initiatief en het realiseren van jouw ondernemersdromen.

Bekijk alle vacatures
11