Enzo van de Wetering

Network Consultant

In het bruisende hart van Quality werkt een bijzondere collega: Enzo, de Network Consultant die inmiddels alweer zijn 7e jaar bij het bedrijf viert. Zijn reis begon als stagiair, op zoek naar een stageplek die zich richtte op networking. Na wat zoeken vond hij Quality als de perfecte plek om zijn carrière te beginnen.

“Ik was toen nog een broekie,” lacht Enzo, terwijl hij terugdenkt aan zijn eerste dagen. “Ik begon op de beheerafdeling en deed voornamelijk tickets oppakken. Telefoneren vond ik in het begin echt doodeng, maar uiteindelijk overwon ik mijn bel-angst door gewoon te doen.”

Enzo heeft zich enorm ontwikkeld gedurende zijn tijd bij Quality. Hij heeft twee stages gelopen, waaronder een in Engeland, waar Quality hem de mogelijkheid bood zijn kennis te verbreden. Door de jaren heen heeft hij waardevolle ervaring opgedaan in verschillende projecten, zoals bij de Tweede Kamer, waar hij een mega-ontwikkeling doormaakte op technisch gebied en zijn specialisme in Cisco ISE verder uitbouwde.

''Bij Quality ervaar ik ultieme vrijheid en dat is heel fijn!''

“Quality is meer dan alleen werk,” benadrukt Enzo. “Het is een leuke club met collega’s die ik al jaren ken. Onze hechte groep heeft een geweldige dynamiek en we weten elkaar altijd te vinden. Bij andere werkgevers word je vaak simpelweg bij klanten geplaatst, maar bij Quality is het anders. We hebben alle ruimte om samen te werken aan uiteenlopende projecten. We zijn vendor onafhankelijk en kunnen onze klanten écht adviseren.”

Als we Enzo vragen waarom hij trouw is gebleven aan Quality, noemt hij verschillende redenen. ” Het is niet alleen de waarde die ik hecht aan mijn collega’s,” legt hij uit, “maar je bent ook vrij om te komen en gaan wanneer je wilt, zolang je de klanten maar tevreden houdt. Het gaat erom wat je oplevert,” zegt hij met een glimlach, “en dat geeft mij ultieme vrijheid, en dat is heel fijn.”

Enzo’s passie ligt in adviseren, automation en security. Hij wil zich nog verder specialiseren in de richting van security en heeft daarom CCIE Security certificering op zijn roadmap staan. “Quality moedigt ons aan om te groeien en nieuwe dingen te leren,” zegt Enzo. “Er is geen plafond; je kunt hier echt doorgroeien en jezelf blijven ontwikkelen.”

Enzo is ervan overtuigd dat Quality een unieke werkplek is voor iedereen met een groei mindset. “Waarom eigenlijk niet?” vraagt hij retorisch. “Hier heb je alle mogelijkheden om te groeien en te leren.’’

Ben je enthousiast geworden?

Wil je ook graag onderdeel uitmaken van Quality?

Bekijk alle vacatures
12