Gregory de Lange

Network consultant

Gregory’s interesse voor computers begon al op jonge leeftijd: ”Toen ik een jaartje of 12 was, stond ik al samen met mijn vriendjes te sleutelen aan Commodore 64 en 286 computers.” Na zijn zelfstudie voor een AMBI-module en het behalen van zijn HBO Technisch Informatica diploma, startte hij zijn carrière in de telefonie wereld. Hier kwam hij in aanraking met producten van Cisco waardoor zijn interesse voor netwerken begon te groeien. Waarom heeft hij deze overstap eigenlijk gemaakt? ”Ik heb bij mijn vorige werkgevers veel beheerwerkzaamheden gedaan en krijg bij Quality de kans om mij te focussen op design en architectuur.” ”Ik kende Björn al langere tijd en wist dat hij met veel plezier werkt bij Quality; dit is mij altijd bijgebleven.”

''Ik werk veel bij de opdrachtgevers op locatie, maar voel mij toch het meeste thuis bij Quality.''

Gregory werkt inmiddels al geruime tijd als Network Engineer en heeft samen met zijn buddy Bjorn een ontwikkelplan opgesteld om door te ontwikkelen naar Network Consultant. Daarnaast werkt hij samen met zijn buddy Björn bij het Ministerie van Algemene Zaken. Door samen met zijn buddy op een opdracht te werken is hij in staat om zijn ontwikkeling nog beter te sturen. ”Het is motiverend om te zien hoe mijn collega’s hun kennis en expertise gebruiken bij de klant en dat daagt mij uit om hetzelfde te doen!”

Op de afsluitende vraag over hoe hij zijn toekomst ziet, antwoord Gregory resoluut: ”Mooie projecten neerzetten bij uiteenlopende klanten op het gebied van Design en Cloud.”

Ben je enthousiast geworden?

Wil je ook graag onderdeel uitmaken van Quality?

Bekijk alle vacatures
11