Herman Janson

Network consultant

Herman Janson is de allereerste medewerker die werkzaam is bij Quality en zit nog steeds perfect op zijn plek. In 2013 maakte hij kennis met de organisatie via een simpele sollicitatie op de website. ‘’Na een kwartier belde Lemar mij terug en het voelde vanaf dat moment meteen goed.’’ In de jaren daarvoor werkte Herman als Field Engineer in de mobiele telecom. Daar kwam hij steeds meer in aanraking met routers en switches die hij moest plaatsen en koppelen. Vanaf dit moment begon zijn interesse voor netwerken te groeien en begon hij aan zijn zelfstudie om een CCNA certificaat te behalen.

‘’Een kleinere organisatie trekt mij toch het meest, omdat je iedereen persoonlijk kent en het daardoor altijd gezellig is’’. Hij geeft aan dat hij zich altijd gehoord voelt en er alles aan wordt gedaan om zijn kennis op aansluitende en uitdagende projecten in te zetten.

''De nauwe samenwerking met je collega’s, diversiteit van de projecten en nieuwe omgevingen die ik mag blijven ontdekken maken mijn werk bij Quality toch wel het leukste.’’

In Herman zijn begin jaren bij Quality was het bedrijf meer gericht op het monitoren en beheren van verschillende klanten, maar heeft het zich met de jaren ontwikkeld tot een consultancybureau met grote uiteenlopende projecten. Herman heeft in deze jaren zijn kennis en expertise steeds verder kunnen uitbreiden en ontwikkelen.

Ben je enthousiast geworden?

Wil je ook graag onderdeel uitmaken van Quality?

Bekijk alle vacatures
11