Tom van der Krogt

Solution Architect

In het dynamische team van Quality vind je een gepassioneerde collega genaamd Tom. Als Solution Architect heeft hij al bij verschillende bedrijven gewerkt voordat hij bij Quality terechtkwam.

“Voordat ik bij Quality kwam, werkte ik bij een ander detachering/consultancybureau,” vertelt Tom. “Ik heb bijna 10 jaar consultancy werkzaamheden uitgevoerd en heb bij diverse klanten aan verschillende projecten gewerkt, van engineering tot ontwerpen en begeleiding.” Zijn grootste ontwikkeling maakte Tom door tijdens zijn periode bij Schiphol, waar hij steeds meer richting architectuur bewoog. Hij vond zijn hart in het denken in grote lijnen en toekomstgericht werken. Dat motiveerde hem om de stap naar Quality te zetten, waar hij de kans kreeg om zijn passie voor architectuur volledig te kunnen uitoefenen.

De bedrijfscultuur van Quality heeft Tom aangenaam verrast. “Hier worden ontwikkelingen echt gestimuleerd,” benadrukt hij. “Ik zie dat dit belangrijk is om nieuwe collega’s aan te trekken. ICT’ers zijn van nature nieuwsgierig en willen blijven leren. Quality biedt daarvoor de mogelijkheden. Soft skills zijn daarentegen net zo belangrijk als technische kennis,” legt hij uit, “vooral als we willen doorgroeien als bedrijf. Communicatieve vaardigheden (zowel in woord als op schift) zijn essentieel om klanten goed te kunnen adviseren.”

‘’Het gezamenlijke doel om samen te groeien maakt het werken bij Quality extra motiverend.’’

Wat Tom het meest aantrekt in zijn functie bij Quality is het samenwerken met mensen. Als team werken ze aan uitdagende opdrachten voor klanten, zoals het schrijven van designdocumenten en klanten helpen bij het ontwerpen van hun architectuur en meerjarenstrategie. “We hebben hier een hecht Quality-team dat elkaar goed ondersteunt,” zegt hij. “Dat geeft mij energie en ik kan me verder ontwikkelen in de techniek en richting architectuur.”

Als we Tom vragen naar zijn persoonlijke doelen bij Quality, zegt hij: “Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en werken aan opdrachten waar ik energie van krijg. Door samen te werken met andere gespecialiseerde collega’s zoals Martijn en Bjorn, die al veel kennis hebben opgebouwd, is voor mij erg leerzaam.”

Over de toekomst van Quality is Tom optimistisch. Hij ziet de mogelijkheid om het aantal projecten te laten groeien en wil graag bijdragen aan het verder op de kaart zetten van Quality bij nieuwe bedrijven. “De bedrijfscultuur bij Quality is open, informeel, humoristisch en gezellig. Het gezamenlijke doel om samen te groeien maakt het werken bij Quality extra motiverend.”

Ben je enthousiast geworden?

Wil je ook graag onderdeel uitmaken van Quality?

Bekijk alle vacatures
11